maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Miten?

Miten kirahvi laitetaan jääkaappiin?
-avataan ovi ja laitetaan kirahvi kaappiin.
No miten norsu mahtuu jääkaappiin?
-otetaan kirahvi ulos kaapista ja pannaan norsu kaappiin.

No miten 5-henkinen perhe mahtuu 2-paikkaseen 100A:han?
- Emmä vaan tiiä, mutta on se komee =)


Isännän aikaansaannoksia. Musta surma kullanvärisillä turvakaarilla. Ei oo vielä ihan varmaa mikä tästä tulee isona. Ensin se vähän meinas alkaa lumiauraks, mutta ailahtelevainen mieli pirssillä =)


Muistettiin, että meillä on hyppykiikkukin. Sanni tykkää tosi paljon tässä pompotella. Toi on vaan jotenkin tosi tyhmän mallinen: kamalan leveä. Lapsi roikkuu etukenossa ja kädet jää huonosti .
Maksimipaino tohon on 12kg ja kuten kuvasta näkee, roikkujia on tässä vähän enemmänkin =)



torstaina, joulukuuta 23, 2010

Valoa kohti?

Eilen väittivät olevan vuoden pimein päivä ja että nyt päivät sitten pitenis. Oliskin ihan hyvä, kyllä tässä vähän lisätunteja tarttiskin =)

Syksy on ollu aika puuduttava... Julialla on ollu 2 korvatulehdusta putkeen, samoin Sannilla. Viime viikolla Julialla oli kuumetta 3 päivää. Mulle itelleni nousi su yönä 39.6 astetta kuumetta. Mikä lie kuuma aalto se oli, koska buranalla se lähti.

Miko sai hoidosta parvorokon ja sille ilmesty näppylöitä ja on ollu kuumetta parina yönä. Onneks meillä on kotona Ataraxia, niin ei kutia. Niiii ja ettei elämä olis liian helppoa, Sannilla on ollu lievää lämpöä useamman päivän... Suusta tosin löytyi hampaan piikki alhaalta, jotta josko se olis siihen syynä.

*huoh*... Onks pakko jossei halua?!?!?!?!?

tiistaina, joulukuuta 14, 2010

Polkkaa urakalla

Vihdoin sain tän sukkatilauksen valmiiks... Sukkia löytyy kokoa 31, 33 x 2, 35, 38 x 2 sekä 41. Tuskin vähään aikaan teen tästä langasta mitään =) Kuvassa myös toiset valmistuneet lettisukat. Nyt pitäis äkkinopeeta tehdä yhet lapaset ja sitten olis koiran puvun vuoro.

Sannilla on nykyisin kova meno päällä. En meinaa uskoa, että sillä alkaa oleen jo puoli vuotta mittarissa =O Kädet koko ajan huitoo, liekö siitä tulossa lentokone?

Eilen oli pakkasta aamulla 24, nyt vaan parikymmentä. Aurinko paistaa ja puut on tosi ihanan näkösiä. Harmi vaan, ettei pihalla tarkene juuri olla.

keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Pipoja

Huovutettuja pipoja on puikoilta syntyny... On niin paaaaaljon ihania värejä, ettei oikein tiiä, että minkä valitsis työn alle. Oon päivätolkulla tehny 6 sukkaparin settiä Polkka-langasta ja vihdoin alkaa loppu häämöttämään. Myös toiset valkoiset lettisukat on valmistumassa. Ja ettei kävis aika pitkäks, puikoilla etenee vielä oranssi koiran puku.


On tosi vaikee saada kuviin lankojen oikeita sävyjä. Kamera on muutenkin jo niin surkee....

Tänään olis jo joulukortitkin lähdössä postiin. Yhteensä niitä tuli n. 30kpl... Aika paljon ihmiselle, jolla ei oo kun muutama kaveri ja sukulaisetkin on vähän mitä on... Mites teillä muilla? Lähetättekö vaan niille joille haluatte vai onko taivaspaikkaa ylläpidettävä? Useasti turhauttaa ylläpitää välejä ihmisiin, joille mun, ja varsinkin noiden muksujen, olemassaolo tuntuu olevan ihan samantekevää...

Tein yks päivä joulutorttuja. Naapuri yllytti mut ostamaan uutta omena-kaneli täytettä ja se oli mun mielestä tosi hyvää! Mä tosin tarttisin naulapyssyn torttujen kiinnittämiseen, aina ne vaan aukee... Mut ei se onneks makuun vaikuta =)